‘Aqiedah (geloofsleer)

Wat houdt al- ‘Aqeedah (geloofsleer) in?

Als moslim geloof je niet in fabeltjes. Waarom geloof je in Allah de Verhevene en erken je Zijn alleenrecht op aanbidding? Wat zijn de bewijzen? Ken jij Allah de Verhevene werkelijk? Hoe ziet het geloof in de Engelen, de Boeken, de Boodschappers, de Laatste Dag en de Voorbeschikking uit?

Wat heb je aan je gebed en zakaat als je Allah de Verhevene op een onjuiste manier gelooft? De profeet (vrede zij met hem) was de eerste 13 jaar van de islam gefocust op het leren van de correcte geloofsleer. Een antwoord op bovenstaande vragen is de basis van het geloof en de geloofsleer.

Wat ga je precies leren?
In deze module leer je jouw geloofsovertuiging te verstevigen. Je leert antwoorden geven op cruciale vragen zoals waar je vandaan komt, waarom je geschapen bent, waarom wij geloven in Allah de Verhevene en wat er na onze dood gebeurt.

In deze module worden alle 6 fundamenten van het geloof in het hart bestudeerd. Dit vak is voor iedereen bestemd. Voor studenten die beperkte kennis hebben en studenten die al vaker soortgelijke modules hebben gevolgd.

Schrijf je snel in voor deze module via www.centrumalamal.nl/daris

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    • Geen categorieën

    Titel

    Ga naar de bovenkant